Boka en demo

Boka en demo!

Fyll i dina uppgifter så hör av oss och ser fram emot att visa vår tjänst!

Retail tech EXPO 2022
Kistamässan 20-21 april

I SAMARBETE MED STADIUM

Kom som vår VIP och få fri entré samt 10% rabatt
på konferensbiljetterna med vår VIP-kod.

E-commerce Expo 2022

Äntligen får vi röra oss fritt i samhället igen, och vi firar igång mäss-säsongen med egen monter på Retail TECH Expo – en av Sveriges mest välbesökta mässor för e-handlare, tech-entreprenörer och alla andra som vill hänga med i utvecklingen inom retail.

Det kommer minglas, knytas kontakter och utbytas erfarenheter – och du som besöker mässan lär gå därifrån med nya insikter om morgondagens lösningar på dagens utmaningar.

Vi har även ett mycket spännande nytt case att berätta om: vårt samarbete med Stadium – som med vår hjälp kapat sina returkostnader med över 40%. Missa oss inte på scenen!

En konferens Du inte VILL missa.

Mässan kombineras med en av årets viktigaste och mest spännande e-handelskonferenser, med workshops och huvudtalare på högsta internationella nivå. Innovation genomsyrar hela programmet, med teman som spänner från framtidens logistik till betallösningar, köpresor, attribution, och intressanta trendspaningar. Och mycket mycket annat.

Genom vårt samarbete med arrangören erbjuder vi alla våra vänner fri entré till mässan – och 10% rabatt på konferensen. Så anmäl dig via länken ovan och få din VIP-kod bekvämt i mailen.

Vi ser fram emot att träffas!