[X]

Boka en demo!

Fyll i dina uppgifter så hör av oss och ser fram emot att visa vår tjänst!

Vad kostar det?

Vår prismodell har sin bas i värdebaserad prissättning vilket med era förutsättningar som grund bygger upp ett pris enligt nedan struktur.  

Uppstartskostnad täcker de projektkostnader och integrationer som krävs för att koppla på vår tjänst.

Fast månadsaabbonnemang och transaktion byggs upp utav baserat på valda moduler, funktioner och komplexitet i lösning.

Vi anpassar betalningsmodeller för att möta såväl medelstora företag som de mest komplexa globala företagskunderna. 

Hör av dig så berättar vi gärna mer kring betalningsmodell och hur vi kan hjälpa er till en mer lönsam och hållbar e-handel.

Om Easycom

Lönsamhet och hållbarhet inom handeln är nödvändig för långsiktig överlevnad på en allt tuffare internationell marknad. Att hantera en returorder är idag två till tre gånger så dyrt som att hantera en säljorder.

Ett holistiskt synsätt och nya verktyg som skär genom system och ansvarsområden krävs för att styra en affär där nya köpmönster uppstår som en effekt av nya möjligheter i digitala och fysiska kanaler.

Easycom härrör från en tidig insikt om hur hela processen efter köp påverkar lönsamheten hos detaljhandlare. Den skenande ökningen av returgrader med dess negativa effekter kombinerat med internationell konkurrens i detaljhandeln var triggern för våruppstart.

Teamet bakom Easycom kombinerar djup kunskap och erfarenhet från e-handeln, detaljhandeln, logistik och digitaliseringsprojekt. Allt utifrån både operativa och ledande positioner på både kund-, transportörs- och leverantörssidan. Med den unika erfarenheten som grund levereras nu tjänster som på riktigt påvisar och tar action på hur kostnader och intäkter samspelar i hela kundresan – från köp till nöjd kund.