Partners

Med våra värdefulla partners skapar vi nya möjligheter för våra kunder i både digitala och fysiska flöden. Tillsammans underlättar vi er vardag och få er att ligga i framkant gentemot era kunder.

Ditt Voyado kan användas för all kommunikation mot kund i returprocessen och mer därtill. Med hjälp av detta samarbete säkras er varumärkesupplevelse mot kund genom hela kundresan.

En partner med unik erfarenhet av förändringsarbete och digital transformation inom retail och returhantering. Behöver ni hjälp med er förändringsresa inom returområdet så finns erfarna förändringsledare och projektledare med djup kunskap på området.

Med Millbyte´s logistikplattform Alyson så möjliggörs en fullt integrerad returprocess som sömlöst samverkar med lager och logistik funktioner.

Med Centra som plattform har du en unik möjlighet att snabbt koppla på vår returtjänst. Många kunder och år av förbättringsarbete har gett en fullt automatiserad retur och bytesprocess.

Med den färdiga integrationen mot Eseco så nyttjas Esecos styrkor ihop med Easycom´s tjänster på bästa sätt. Automatiserad återbetalning och optimerad returhantering.

Med Rule så finns en färdig integration där en uppsättning fördefinierade mail-mallar kan nyttjas för bästa möjliga varumärkesupplevelse mot er kund i returprocessen.

Kör du BeX som affärssystem så är förutsättningarna mycket bra för att få ut så hög affärsnytta som möljigt ur din returprocess. Returer, byten och återbetalning är fullt integrerat.

En Microsoft Navision/Business Center partner med en avanscerad integration mot Easycom vilken stöttar returer, byten, lagerpåverkan, återbetalning, bokföring helt automatiserat.

Vår returrums-modul är fullt integrerad med Ongoing WMS vilket kombinerar fördelarna i vår returhantering med Ongoings styrka i övriga lagerprocesser.

En digitalbyrå specialiserad på hög prestanda och skalbarhet där vår smarta digitala returhantering samverkar med deras plattform för bästa kundupplevelse hela vägen till nöjd kund.

A modern, digital transformation partner helping established organizations become digitally enabled to help you better serve your customers and thrive in the future.

Transform disruptions in your supply chain into opportunities with smarter business networks that use AI and blockchain capabilities.

Hjälper B2C- och B2B-kunder att accelerera tillväxten och förbättra kundupplevelsen genom att leverera banbrytande handelslösningar, strategi och optimering.

Integration

Easycoms tjänster möjliggör full automatisering av tidigare kostnadsdrivande manuella processer. Vi har djup insikt och erfarenhet av hur bäst integrera våra tjänster med olika systemlandskap och hjälper er hela vägen tills ni fått full effekt. Kanske har vi redan en koppling mot just ert system?

Vårt tillvägagångsätt bygger på att lyssna på era orderflöden vilket i samverkan med våra algoritmer ger en unik affärsmässig insikt oberoende av silos i system och organisation. Utöver våra egna användargränssnitt ger vi er med hjälp av moderna API:er möjligheter att konsumera affärskritisk information till era system såsom ERP, OMS, PIM, CRM, eCOM och WMS.