Boka en demo

[X]

Boka en demo!

Fyll i dina uppgifter så hör av oss och ser fram emot att visa vår tjänst!

Partners

Med våra värdefulla partners skapar vi nya möjligheter för våra kunder i både digitala och fysiska flöden. Tillsammans underlättar vi er vardag och få er att ligga i framkant gentemot era kunder.

Integrationspartners

Ditt Voyado kan användas för all kommunikation mot kund i returprocessen och mer därtill. Med hjälp av detta samarbete säkras er varumärkesupplevelse mot kund genom hela kundresan.

En partner med unik erfarenhet av förändringsarbete och digital transformation inom retail och returhantering. Behöver ni hjälp med er förändringsresa inom returområdet så finns erfarna förändringsledare och projektledare med djup kunskap på området.

Med IMI’s logistikplattform IMI GO! så möjliggörs en fullt integrerad returprocess som sömlöst samverkar med lager och logistikfunktioner.

Med den färdiga integrationen mot Eseco så nyttjas Esecos styrkor ihop med Easycom´s tjänster på bästa sätt. Automatiserad återbetalning och optimerad returhantering.

Med Rule så finns en färdig integration där en uppsättning fördefinierade mail-mallar kan nyttjas för bästa möjliga varumärkesupplevelse mot er kund i returprocessen.

Kör du BeX som affärssystem så är förutsättningarna mycket bra för att få ut så hög affärsnytta som möljigt ur din returprocess. Returer, byten och återbetalning är fullt integrerat.

En Microsoft Navision/Business Center partner med en avanscerad integration mot Easycom vilken stöttar returer, byten, lagerpåverkan, återbetalning, bokföring helt automatiserat.

En digitalbyrå specialiserad på hög prestanda och skalbarhet där vår smarta digitala returhantering samverkar med deras plattform för bästa kundupplevelse hela vägen till nöjd kund.

A modern, digital transformation partner helping established organizations become digitally enabled to help you better serve your customers and thrive in the future.

Transform disruptions in your supply chain into opportunities with smarter business networks that use AI and blockchain capabilities.

Hjälper B2C- och B2B-kunder att accelerera tillväxten och förbättra kundupplevelsen genom att leverera banbrytande handelslösningar, strategi och optimering.

En Microsoft Navision/Business Center partner med integration mot Easycom vilken stöttar returer, lagerpåverkan, återbetalning, bokföring helt automatiserat.

Ditt Zendesk nyttjas som ärendesystem i aftersales processerna. På detta sätt blir det enkelt för kundtjänst att hantera alla retur, reklamations och bytes avvikelser från både kundresan och den operativa hanteringen.

Ditt Freshdesk nyttjas som ärendesystem i aftersales processerna. På detta sätt blir det enkelt för kundtjänst att hantera alla retur, reklamations och bytes avvikelser från både kundresan och den operativa hanteringen.

Med Mandrill som ditt verktyg för att skicka mail till konsument så kopplar vi på kommunikation i returflödet. Detta möjliggör att du styr layout, innehåll och kundupplevelse i dessa touchpoints.

Med Addinmotion som kundtjänst-system så har du mycket bra förutsättningar för att integrera avvikelser och händelse triggad hantering av returer, reklamationer och byten från både kundresan och den operativa hanteringen.

Via Elanders internationella logistsiknätverk erbjuder vi ett fysiskt retur-hubs nätverk som täcker upp för dig viktiga marknader såsom USA, Canada, England, Central-Europa mm.

Transportörspartners

Integration

Easycoms tjänster möjliggör full automatisering av tidigare kostnadsdrivande manuella processer. Vi har djup insikt och erfarenhet av hur bäst integrera våra tjänster med olika systemlandskap och hjälper er hela vägen tills ni fått full effekt. Kanske har vi redan en koppling mot just ert system?

Vårt tillvägagångsätt bygger på att lyssna på era orderflöden vilket i samverkan med våra algoritmer ger en unik affärsmässig insikt oberoende av silos i system och organisation. Utöver våra egna användargränssnitt ger vi er med hjälp av moderna API:er möjligheter att konsumera affärskritisk information till era system såsom ERP, OMS, PIM, CRM, eCOM och WMS.