[X]

Boka en demo!

Fyll i dina uppgifter så hör av oss och ser fram emot att visa vår tjänst!

Returer/tim hanterade utan Easycom

Returer/tim hanterade med Easycom

Vilka är Kids Brand Store?

Sedan starten 2011 valde företaget att fokusera på kläder endast för barn och ungdomar. Ett brett sortiment och mängder med anpassade varumärken. De har med andra ord allt som behövs för en komplett garderob för din ungdom.

”Vi föll för att Easycom var nördar på ämnet, det märks att de verkligen brinner för att lösa hanteringen av hela returresan, det var verkligen inspirerande!”

-Joakim Häll, Head of Customer Service, Kids Brand Store

Utmaningar

Kids Brand Store insåg att de behövde effektivisera sin returhantering. Tidigare var företaget tvungna att manuellt skapa returer och genomföra många olika steg för att slutföra processen. Vid denna tidpunkt krävdes ungefär 15 klick i olika program för att genomföra en retur. Dessutom fanns det en oro över den långa tiden det tog för kunden att få tillbaka sina pengar, eftersom företaget inte visste vilket eller hur många returer som kunde förväntas komma in. Den långa och tidskrävande manuella hanteringen var företagets största utmaning.

Vi föll för att Easycom var nördar på ämnet, det märks att de verkligen brinner för att lösa hanteringen av hela returresan, det var verkligen inspirerande! – Joakim Häll

Bakgrund

2019 startade Kids Brand Store sitt samarbete med Easycom och implementerandet av en ny smart digital returhatering. Efter utvärdering av ett flertal olika lösningar valdes Easycom som mjukvarupartner.

Målbillden var tydlig och flödet väldigt logiskt. Införandet gjordes snabbt och effektivt. Det kändes som att vi var snabbt igång – Joakim Häll

Genomförande

Projektet genomfördes då tillsammans med Navipro, implementationen gick enligt plan och tidsramen höll.

”Jag skulle verkligen rekommendera Easycom som returplattform oavsett vad för problem man har. De har färdiga lösningar på alla tänkbara problem i returhanteringen: Avvikelsehantering, kommunikation med konsumenten under returresan, byten i returresan, returhubar, ja alla lösningar man kan tänka sig finns att koppla på. Du kommer att hitta lönsamhet!”

-Joakim Häll, Head of Customer Service, Kids Brand Store

Resultat

Kontroll. Nu har Kids Brand Store full kontroll på inkommande returer. De vet vad som finns i paketen och har minskat den manuella process på inkommande returer med ca 13 klick. Från 15 klick till 2.

Det är oehört tidsbesparande, genom att kunna lämna anteckningar i systemet minimeras dessutom risken ”för den mänskliga faktorn” att göra fel. Vi får också titt som tätt trustpilot omdömen med ”Smidigt att returnera”, ”snabb retur och snabb återbetalning”

Vi är väldigt nöjda och ser fram emot att koppla på fler funktioner!